Produkter för rena kreatin (4)

L-Karnitin Bas

L-Karnitin Bas

Vid en viktnedgång genom träning och diet rekommenderas L-Carnitin som ett kosttillskott för att uppnå en bättre omsättning av fettsyror. Vid en viktnedgång genom träning och diet rekommenderas L-Carnitin som ett kosttillskott för att uppnå en bättre omsättning av fettsyror, eftersom ämnesomsättningen hos överviktiga vanligtvis inte är anpassad till den fysiska prestationen. Särskilt uthållighetsidrottare tar ofta L-Carnitin som kosttillskott, eftersom intaget av L-Carnitin kan leda till prestationsökningar. Denna prestationsökning avser återhämtningen efter en stor fysisk ansträngning. Därför betraktas L-Carnitin inom idrotten som en av de mest effektiva prestationshöjarna och fettförbrännarna.
Protein

Protein

Protein Innehåll: t.ex. 750g Mjölkprotein, vassleprotein, äggprotein, naturliga aromer, sötningsmedel sucralos Används inom 3 månader efter öppning. Förvara produkten stängd, torr, skyddad mot ljus och vid rumstemperatur (15 – 25° C).
Kalciumkarbonat

Kalciumkarbonat

Vi erbjuder kalciumkarbonat i garanterad kvalitet, till stabila priser och packat på lämpligt sätt för transport. Behöver du råd om att välja din produkt eller letar du efter en lämplig ersättning? Våra experter inom applikation och produkt hjälper gärna till! Vår erfarenhet och djupa kunskap inom området specialkemikalier och ingredienser säkerställer att vi är väl positionerade för att effektivt stödja både våra kunder och våra leverantörer med produkt- och applikationsexpertis. Vänligen kontakta oss för mer information!
Kreatinmonohydrat

Kreatinmonohydrat

Kreatin som ett av de bästa kosttillskotten för att bygga upp extra vävnadsmassa. Eftersom det ökar proteinupptaget från maten, använder särskilt kroppsbyggare och idrottare med professionell träning kreatinmonohydrat. Kreatinmonohydrat är den mest välsmakande och flexibla formen av kreatin som finns. Kreatinmonohydrat har inga biverkningar och förekommer dessutom i rött kött. Kreatin behövs för många kroppsfunktioner. Kreatin gör att ännu fler aminosyror kan utnyttjas och främjar vid regelbundet intag uppbyggnaden av ny vävnad.